LA CNT-AIT DE LA MARINA ALTA PER LA FIXESA DE LES EMPLEADES I EMPLEATS PÚBLICS

La Secció Sindical de la CNT-AIT de l’Ajuntament de Pedreguer dona suport a la manifestació convocada per diversos sindicats del País Valencià en la lluita per l’estabilitat de tot el personal públic temporal.

La manifestació tindrà lloc el dissabte 2 d’octubre a les 11.00 h. a la ciutat de València.

És hora d’unir-nos els temporals, els interins, funcionaris i laborals fixos que saben de l’esforç i precarietat de qui treballa al seu costat i no té el lloc assegurat, i també els treballadors d’empreses subcontractades per les diferents administracions, que a més de treballar en els llocs menys remunerats, han sigut i són les més exposades durant els pitjors moments d’aquesta crisi sanitària i en tots els moments.

Unim-nos tota la classe obrera per a dir a aqueixes empreses “sindicals” que són UGT i CCOO que ja n’hi ha prou de viure de l’esforç i suor de la classe obrera i de signar tot el que se’ls presente davant a canvi d’un bon grapat d’euros. Al poder judicial que ja val de prevaricar i emprar una justícia diferent per al sector privat i una altra per al sector públic. A tots els despatxos d’advocats que s’estan folrant amb la desgràcia de les treballadores que vagen a viure de l’empresari. I sobretot demostrem a l’estat repressor i interessat, que no volem més lleis que vagen contra els drets de la classe obrera.

Estarem el 2 d’octubre i seguirem en la lluita fins que s’aconseguisca l’estabilitat de totes les persones que treballen en precari en tots els sectors productius.

Acció Directa!!

Per la #FijezaYa #FixesaJa

#LasQueEstanSeQuedan #LesQueEstanEsQueden

Secció Sindical de la CNT-AIT a l’Ajuntament de Pedreguer.

SOV de la CNT-AIT de la Marina Alta

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.