Nota de Prensa Marina Alta -TRAGSA y la Xyllela fastidiosa-

xylela

NOTA DE PREMSA SOV DE CNT-AIT DE LA MARINA ALTA (en castellano más abajo)
Davant les desproporcionades actuacions de Tragsa, empresa contractada per la Generalitat Valenciana, dedicada entre altres oneroses activitats a la trituració indiscriminada d’arbres supostament infectats o en el radi d’infecció de la Xyllela fastidiosa, vista la dependència dels sindicats agraris a les institucions per les subvencions que reben, dins del Sindicat d’Oficis Varis de la Marina Alta de la CNT-AIT s’ha constituït una Secció Sindical d’Agricultura per a defrendre’ns sense frens i lligases de les esmentades actuacions.
Som conscients de que aquestes finalitzaran quan s’acaben els fons destinats per a tal interessat despropòsit, però el risc és molt gran. Està en joc el nostre paisatge, els nostres costums i també l’economia de moltes famílies. Per tant, uns quants treballadors de la terra de la comarca hem decidit organitzar-nos al sindicat autogestionat per excelència amb una dilatada trajectòria de lluita, que ha demostrat autèntica indepèndencia davant tants caramels de l’estat-capital.
L’adreça on demanar més informació es  lamarinaalta@cntait.org i/o telèfon 633 86 15 66.
Contra les tales indiscriminades!
Per la defensa de la nostra cultura i economia!
Pel nostre medi ambient!
Agricultor, organitzat i lluita!

NOTA DE PRENSA DEL SOV DE CNT-AIT DE LA MARINA ALTA
Ante las desproporcionadas actuaciones de Tragsa, empresa contratada por la Generalitat Valenciana, dedicada entre otras onerosas actividades a la trituración indiscriminada de árboles supuestamente infectados o en el radio de infección de la Xyllela fastidiosa, vista la dependencia de los sindicatos agrarios a las instituciones por las subvenciones que reciben, dentro del Sindicato de Oficios Varios de la Marina Alta de la CNT se ha constituido una Sección Sindical de Agricultura para defendernos sin frenos ni ataduras de dichas actuaciones.
Somos conscientes de que estas finalizarán cuando se acaben los fondos destinados para tal interesado despropósito, pero el riesgo es muy grande. Está en juego nuestro paisaje, nuestras costumbres y también la economía de muchas familias. Por tanto, algunos trabajadores de la tierra de la comarca hemos decidido organizarnos en el sindicato autogestionado por excelencia con una dilatada trayectoria de lucha, que ha demostrado auténtica independencia ante tantos caramelos del estado-capital.
La dirección donde pedir más información es lamarinaalta@cntait.org y / o teléfono 633 86 15 66.
Contra las talas indiscriminadas!
Por la defensa de nuestra cultura y economía!
Por nuestro medio ambiente!
Agricultor, organízate y lucha!

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.